Over ons

Bouwbedrijf Koerts, actief in de drie noordelijke provincies, is uw betrouwbare partner voor dagelijkse nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten in o.a. Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Groningen.

Wat ons uniek maakt, is ons streven naar zeer korte lijnen en directe communicatie. Om dit te realiseren, maken wij bewust geen gebruik van uitvoerders. Op elke bouwplaats, ongeacht de omvang van het project, hebben wij een deskundige voorman aanwezig. Deze voorman neemt zelfstandig beslissingen, waardoor u altijd snel en direct antwoord krijgt op uw vragen.

Deze efficiënte aanpak heeft ons succes gebracht, maar de geheimen van ons succes houden we natuurlijk voor onszelf. Wilt u ontdekken hoe wij uw bouwproject tot een succes maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u op locatie om uw wensen te bespreken en u te voorzien van professioneel advies. Kies voor Bouwbedrijf Koerts, waar vakmanschap en klanttevredenheid hand in hand gaan.